Som Tækkemand laver vi

Små som store opgaver, nytækning reparationer, rygninger, og kommer gerne med gode råd, hvis det ønskes. Kun fantasien sætter grænser for stråtag, dog er min minimale hældning for stråtag 30°. Der findes et hav af muligheder, når det drejer sig om kviste, rygninger og arkitektur i det hele taget. Vi er dog bevidste om Egnsskikke, harmoni og gamle traditioner. 

 

Mere end 25 års erfaring med Stråtag

Jeg startede i 1984 hos tækkemand Tony Hansen, Havndrup v. Ringe på Fyn og efter 3 år startede jeg eget tække-, og tømrefirma med en tømre. Siden 1988 har jeg drevet eget tækkefirma i Gislev på Fyn.

 

Tækkerør og øvrige materialer

Vi tækker kun med rør. Dette er rør som gror i vand, da halmtage har for kort levetid. Jeg er meget kvalitetsbevidst, når jeg indkøber rør til tækning, da det er første betingelse for et godt resultat. Da jeg selv er med på taget, kan jeg også sørge for, at vi hele tiden er omhyggelige med at lave et smukt og holdbart tag. Taget fastgøres på traditionelvis med rustfritråd på skruer og galvaniseret tækkestål. Syninger med tråd og nål kan også foretages (fredede bygninger.)

Vi leverer også en række forskellige former for rygninger og kviste- se mere under Vi tilbyder

 

Medlem af Jydsk Tækkemandslaug

Jeg er medlem af Jydsk Tækkemandslaug, som er en forening for tækkemænd,

som kvalitetsmæssigt er godkendte i og uden for Jylland.